Σύνολο 0,00 € (0)
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Για να διατηρείται το νερό της πισίνας καθαρό και διαυγές πρέπει να υπόκειται σε χλωρίωση. Η πιο διαδεδομένη μέθοδος χλωρίωσης είναι με πολυταμπλέτες χλωρίου. Οι πολυταμπλέτες χλωρίου astral περιέχουν χλώριο, αλγοκτόνο, κροκιδωτικό όλα σε μια ταμπλέτα των 200gr. Οι πολυταμπλέτες χρησιμοποιούνται για την συντήρηση της πισίνας. Απολυμαίνουν το νερό με το χλώριο, εμποδίζουν την εμφάνιση άλγεων με το αλγοκτόνο και διατηρούν το νερό κρυστάλλινο και διαυγές χάρη στο κροκιδωτικό που διαθέτουν.

Περισσότερα

Χάρη στον σταθεροποιητή που διαθέτουν απελευθερώνουν μόνο την απαραίτητη ποσότητα χημικών ανάλογα με τις ανάγκες του νερού. Οι πολυταμπλέτες δεν περιέχουν ασβέστιο, δεν προκαλούν επικαθίσεις αλάτων και έτσι δεν μπλοκάρουν το φίλτρο και δεν μεταβάλλουν την τιμή του PH του νερού. Αποτρέπει την ανάπτυξη ζιζανίων και διατηρεί το νερό καθαρό.

Λόγω του μεγέθους τους είναι κατάλληλες για τοποθέτηση είτε στα σκίμερ είτε στο κανάλι υπερχείλισης, είτε ακόμα στους ειδικούς χλωριωτές. Χώρα προέλευσης: Ισπανία. Βάρος 10 kg.

Please publish modules in offcanvas position.