Σύνολο 0,00 € (0)
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Με τη χρήση του εξοπλισμού καθαρισμού πισίνας διατηρείτε την πισίνα σας καθαρή και απαλλαγμένη από αντικείμενα και μικροοργανισμούς. Η εταιρεία μας σας προμηθεύει με ολοκληρωμένα σετ χειροκίνητου καθαρισμόυ πισίνας.

Περισσότερα 

Απόχη

Απόχη πυθμένα με ενίσχυση αλουμινίου και πολυεστερικό δίχτυ. Το πλαίσιο της είναι καλυμμένο από λευκό πλαστικό αλουμίνιο και φέρει πλαστικό λευκό χερούλι και λευκό δίχτυ. Χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση ακαθαρσιών που βρίσκονται στον πυθμένα της πισίνας. Κατασκευάζεται στην E.U..

Βούρτσα καθαρισμού πισίνας

Καμπυλωτή βούρτσα καθαρισμού μήκους 46cm. Η μονοκόμματη κατασκευή του σώματός της, προσφέρει επιπλέον ανθεκτικότητα και σταθερότητα και οι πέντε σειρές τρίχας παρέχουν πιο επιθετικό τρίψιμο για καλύτερα αποτελέσματα. Κατασκευάζεται στην E.U..

Τέστ πισίνας PH-CL

Test kit με υγρά διαλύματα για έλεγχο του χλωρίου και του PH της πισίνας.

Χλωριωτής

Στεγανός χλωριωτής ταμπλέτας που επιπλέει στο νερό, με μήκος 22 cm και 7,6 cm διάμετρο. Είναι κατασκευασμένος από ενισχυμένο polymer με υψηλή ανθεκτικότητα στα χημικά. Φέρει στρογγυλό καπάκι στην κορυφή του που κλειδώνει πάνω του με μια απλή περιστροφή. Ο εσωτερικός θάλαμος μπορεί να γεμίσει με ταμπλέτες χλωρίου και βρωμίου. Το ρυθμιζόμενο δαχτυλίδι στο κάτω τμήμα γυρίζει δεξιόστροφα εμφανίζοντας σχισμές από τις οποίες διαχέεται το χλώριο ή το βρώμιο μέσα στο νερό. Με αυτό τον τρόπο ρυθμίζεται η ποσότητα του διανεμημένου χημικού.

Κοντάρι σκούπας

Κατάλληλο για όλες τις σκούπες καθαρισμού. Μήκος: 2,50-5,00m. Κατασκευάζεται στην E.U..

Σκούπα καθαρισμού πισίνας

Εύκαμπτη σκούπα 8 τροχών κατάλληλη και για liner και για τσιμεντένιες πισίνες. Με τέσσερις τροχούς σε κάθε πλευρά και βαρίδια με ομοιόμορφη κατανομή στο σώμα για επιπλέον κίνηση και έλεγχο. Φέρει διπλή σειρά από βούρτσες για πιο αποτελεσματικό καθαρισμό. Ειδικό σύστημα για την ασφαλή θέση των τροχών, το οποίο δεν τους επιτρέπει την αποχώρηση κατά τη διάρκεια του καθαρισμού. Κατασκευάζεται στην E.U..

Σωλήνας

Υψηλής ποιότητας σωλήνας που παρέχει μεγάλη ευκαμψία για αποτελεσματικό καθαρισμό. Δεν σπάει, δεν ραγίζει ή παραμορφώνεται από την χρήση χημικών. Μήκος 12 m, με περιστρεφόμενο ακροσωλήνιο από τη μία πλευρά και σταθερό από την άλλη. Κατασκευάζεται στην E.U..

Σκούπα καθαρισμού Fairlocks

Σκούπα Fairlocks με κεφαλή 46 cm, κατασκευασμένη από δυνατό polycarbonate υλικό. Το σχήμα της επιτρέπει γρηγορότερη κίνηση, η οποία δεν αφήνει πίσω της φύλλα ή ακαθαρσίες. Η φαρδιά βούρτσα 9’’ που φέρει προσαρμοσμένη στο κέντρο, αναγκάζει ακόμα και τις στερεές σκληρές ακαθαρσίες να εισέρχονται στην αναρρόφηση. Κατασκευάζεται στην  E.U.

Please publish modules in offcanvas position.