Σύνολο 0,00 € (0)
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Αυτόματη σκούπα πισίνας Dolphin Wave 300XL
Αυτόματη σκούπα πισίνας Dolphin Wave 300XL

Αυτόματη σκούπα πισίνας Dolphin Wave 300XL

SHARE
Κάντε μια ερώτηση για το προϊόν

Αυτόματη σκούπα πισίνας Dolphin Wave 300XL

Η αυτόματη σκούπα πισίνας Dolphin Wave 300XL συνιστά την απόλυτη επαγγελματική λύση για συστηματικό, επιμελή και αξιόπιστο καθαρισμό μεγάλων επαγγελματικών πισίνων και κολυμβητηρίων. Το ευφυές σύστημα πλοήγησής της διασφαλίζει την πλήρη κάλυψη κάθε τύπου και σχήματος πισίνας. Το ενεργό σύστημα περιστρεφόμενης βούρτσας της Wave 300XL σχεδιάστηκε ειδικά για το βούρτσισμα, το τρίψιμο και την απομάκρυνση των υπολειμμάτων από την επιφάνεια της πισίνας. Ο διαδραστικός πίνακας ψηφιακού έλεγχου της Dolphin Wave 300XL προσφέρει στο χρήστη πλήρη έλεγχο του χρόνου κύκλου λειτουργίας, χρονοκαθυστέρηση, τηλεχειρισμό και επιπλέον αυτόματη είσοδο και βύθιση στην πισίνα. Χρόνος κύκλου λειτουργίας: 1-8 ώρες.  Βάρος μονάδας: 25 κιλά. Μήκος καλωδίου: 43 μέτρα. Ρυθμός αναρρόφησης: 40 m3/h.

Διαθέτει καρότσι μεταφοράς και ασύρματο τηλεχειριστήριο για πλοήγηση αφής στις επιλογές χρόνου του κύκλου λειτουργίας. Τέλος, διαθέτει σύστημα gyro το οποίο σκανάρει το δάπεδο και εξασφαλίζει βαθύτερο καθαρισμό και βοηθά στην μη εμπλοκή του καλωδίου.

Εγγύηση: 2 έτη Οι αυτόματες σκούπες πισίνας είναι σχεδιασμένες για να διατηρούν την πισίνα σας καθαρή καθημερινά. Δεν απαιτούν συντήρηση, το μόνο που χρειάζεται είναι να τις ενεργοποιείτε και ανάλογα με το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει το ρομπότ θα φροντίσει για τον καθαρισμό της πισίνας.

Please publish modules in offcanvas position.