Σύνολο 0,00 € (0)
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Το νερό είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για την ζωή μας. Μετά το οξυγόνο είναι το δεύτερο πιο σημαντικό στοιχείο, μια πηγή ενέργειας που εξασφαλίζει μακροζωϊα, καλή υγεία.

Περισσότερα  

Η λέξη SPA σημαίνει στα λατινικά SANITAS PER AQUA, δηλαδή υγεία μέσω του νερού. Η υδροθεραπεία συνιστάται στη χρήση του νερού ως θεραπευτικού μέσου. Στην εποχή μας γίνεται με τρόπο συστηματικό και επιστημονικό και έχει ενταχθεί στις εναλλακτικές θεραπείες της ιατρικής.

Το μασάζ με την αναζωογονητική χρήση του νερού αποτελεί την πιο σύγχρονη μορφή υδροθεραπείας. Το υδρομασάζ είναι η άσκηση πίεσης στο σώμα με νερό και αέρα που εκτοξεύονται από ειδικά jets.

Μέσα από τα jets εκτοξεύεται μείγμα νερού και αέρα υπό πίεση, το οποίο δημιουργεί αναταραχή στο νερό της μπανιέρας, με άμεσο αποτέλεσμα ο λουόμενος να απολαμβάνει ένα καθολικό ευεργετικό μασάζ. Η κίνηση του νερού επιτυγχάνεται με την λειτουργία αντλίας.

Το υδρομασάζ έχει ευρεία εφαρμογή. Το ζεστό νερό χαλαρώνει τους συσπασμένους μύες, για αυτό χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από την μυϊκή ένταση, τα διαστρέμματα, τους πόνους στην μέση, την πλάτη και τον αυχένα.

Η θερμότητα του νερού σε συνδυασμό με την πίεση του νερού, επιδρούν ευεργετικά στον οργανισμό αλλά και σε μεγάλο αριθμό παθήσεων.

Οι θεραπείες SPA – ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ συνδράμουν στη χαλάρωση και ξεκούραση του οργανισμού, ανακουφίζοντας από χρόνιους πόνους, ενοχλήσεις και κούραση.

Βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, ενεργοποιούν το μεταβολισμό, το ανοσοποιητικό σύστημα. Επιπλέον συνδράμουν στην αποσυμφόρηση του σώματος από οιδήματα και κατακρατήσεις.

Η επιδερμίδα ενυδατώνεται βαθιά, θρέφεται, αναδομείται και αποκτά βελτιωμένη υφή και όψη. Οι ειδικές θεραπείες αντιμετωπίζουν τη χαλάρωση & την κυτταρίτιδα και συσφίγγουν αποτελεσματικά το σώμα.

Τα θεραπευτικά προγράμματα επιφέρουν βελτίωση σε προβλήματα πονοκεφάλων, αυχενικού, ψύξης, μυϊκών πόνων και πόνων αρθρώσεων. Οι φυσαλίδες αέρα που περιέχονται στην ροή του νερού, έρχονται σε επαφή με το δέρμα. Διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος, τις καρδιοαναπνευστικές μεταβολές και την κυκλοφορία των μεσοκυττάριων υγρών.

Οι θεραπείες SPA – ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ επομένως έχουν τη δυναμική να αναβαθμίσουν την ποιότητα της υγείας και της γενικότερης κατάστασης του οργανισμού για να μπορούμε να απολαμβάνουμε μια ζωή γεμάτη ενέργεια, ευεξία και δύναμη.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλά έτοιμα υδρομασάζ σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και σχεδίων ή να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε για εσάς χτιστό υδρομασάζ, σε ότι διάσταση και σχήμα επιθυμείτε.

Please publish modules in offcanvas position.