Σύνολο 0,00 € (0)
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Το Χαμάμ είναι ή αλλιώς τούρκικο μπάνιο θεωρείται η υγρή έκδοση της σάουνας. Αποτελεί τον πλέον ευχάριστο τρόπο για να χαρίσουμε στον εαυτό μας ένα λείο καθαρό δέρμα. Ένα σώμα γεμάτο υγεία απαλλαγμένο από μυϊκούς πόνους και συμπτώματα κόπωσης. Τα χαμάμ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην κουλτούρα των ανατολικών χωρών καθώς ήταν μέρη συναντήσεων, εξαγνισμού και αρχιτεκτονικής ομορφιάς. Oι Ευρωπαίοι γνώρισαν τα Χαμάμ μέσω επαφών με την Τουρκία.

Περισσότερα

Το Χαμάμ είναι αποτελεσματικό όταν η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 43°C και 46°C, προκαλεί εφίδρωση λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας.

Η παραμονή στο χώρο εξαρτάται από την ευαισθησία του καθενός στη ζέστη. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15-20 λεπτά. Κατά την διάρκεια της παραμονής μας η θερμοκρασία του σώματος αυξάνεται και μετά από 15-20 λεπτά, φτάνει γύρω στους 40°C.

Η καρδιακή συχνότητα αυξάνεται προκειμένου η πίεση να διατηρηθεί σε φυσιολογικά πλαίσια. Παρόλα αυτά, συνήθως παρατηρείται μια μικρή πτώση της συστολικής και διαστολικής πίεσης, η οποία αποκαθίσταται όταν κάνουμε ένα κρύο ντους με την έξοδο μας. Επίσης με το κρύο ντους η καρδιακή συχνότητα και η θερμοκρασία του σώματος επανέρχεται σε κανονικά επίπεδα και οι πόροι του δέρματος κλείνουν.

Το Χαμάμ σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα, ξεκουράζει το σώμα σας και αναζωογονεί το μυαλό σας. Η καταπραϋντική, υγρή ζέστη του ατμού σε μια ήσυχη, ξεκούραστη ατμόσφαιρα είναι ένας σίγουρος τρόπος για να αισθανθείτε ξεκούραστοι και αναζωογονημένοι μετά από μια ημέρα εργασίας.

Αισθανθείτε τους τεντωμένους μυς σας να χαλαρώνουν, τις σκέψεις σας να απομακρύνονται από τα προβλήματα της καθημερινότητας καθώς ο ατμός σας περιβάλει κρατώντας μακριά τον εξωτερικό κόσμο για μια στιγμή. Οι πόνοι στις αρθρώσεις και στους μυς μειώνονται, το δέρμα καθαρίζεται σε βάθος και ενυδατώνεται.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της PISINASPA είναι σε θέση να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το δικό σας Χαμάμ σύμφωνα με τις δικές σας προσδοκίες.

Δεν βρέθηκαν εγγραφές

Please publish modules in offcanvas position.