Σύνολο 0,00 € (0)
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Η χρήση του μπετόν είναι ο πλέον συνήθης τρόπος κατασκευής του σκελετού της πισίνας είτε εφαρμόζεται τεχνολογία υπερχείλισης, είτε σκίμμερ. Η πισίνα μπορεί να έχει ορθογωνικό, πολυγωνικό ή ελεύθερο σχήμα. Από οικονομικής πλευράς μια ορθογώνια πισίνα είναι πιο οικονομική. Μια πισίνα με ελεύθερο σχήμα κοστίζει περισσότερο λόγω των δυσκολιών της κατασκευής και της επένδυσης εσωτερικά με πλακίδια. Η κατασκευή μιας πισίνας από μπετόν εξασφαλίζει αντοχή και μπορείτε εσωτερικά να επιλέξετε επένδυση με ψηφίδα, πλακάκια, βότσαλο ή υποξειδική βαφή.

Περισσότερα

Η επένδυση με πλακάκια είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος επένδυσης της πισίνας σας. Βέβαια, σας προσφέρει μεγάλη επιλογή στους χρωματισμούς. Μεγάλη αντοχή με την πάροδο των χρόνων. Μεγάλη αντοχή στα χημικά. Μεγάλες αντοχές στις αλλαγές θερμοκρασίας. Μεγάλη αντοχή στις ραβδώσεις και στα χτυπήματα. Η τοποθέτηση και η αρμολόγηση τους γίνεται με την βοηθητική χρήση ειδικών υλικών για να εξασφαλίζεται η μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στην αρμολόγηση όπου αυξάνεται η επικάθιση άλγεων. Η αρμολόγηση μπορεί να γίνει με ακρυλικό στόκο, το οποίο αποτελεί μια πιο οικονομική λύση ή με επωξειδικό στόκο, η οποία αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση.

Η επένδυση με ψηφίδα είναι ο πιο ακριβός τρόπος επένδυσης μιας πισίνας. Η μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων εξασφαλίζουν μια έξοχη και φωτεινή όψη με μεγάλη αντοχή στην πάροδο του χρόνου. Χαρίζει ένα απίστευτο αισθητικό αποτέλεσμα.

Αν έχετε επιλέξει πισίνα από μπετόν, η Pisinaspa μπορεί να την κατασκευάσει εξ ολοκλήρου ή να αναλάβει μόνο την επένδυση του εσωτερικού της ή ακόμα και μόνο την τοποθέτηση του μηχανολογικού εξοπλισμού της.

Δεν βρέθηκαν εγγραφές

Please publish modules in offcanvas position.