Σύνολο 0,00 € (0)
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Η Pisinaspa ειδικεύεται στην κατασκευή πισίνας, κατασκευή κέντρων spa, υδρομασάζ, σάουνα, καθώς και τη συντήρηση πισινών, επεξεργασία νερού πισίνας, αφύγρανση, χημικά πισίνας. Έχουμε την τεχνογνωσία και την δυνατότητα να κατασκευάσουμε την πισίνα που εσείς ονειρεύεστε ανεξαρτήτως τύπου (κλασική με σκίμμερ ή υπερχείλιση,  τυποποιημένη ή και προκάτ).

Περισσότερα

ΤΥΠΟΙ ΠΙΣΙΝΑΣ

Υπάρχουν δύο κατηγορίες πισίνας:

  1. Πισίνα κατασκευασμένη από οπλισμένο σκυρόδεμα, με επένδυση από πλακάκι ή ψηφίδα ή liner ή ακόμη και με βαφή στην τελική τσιμεντοκονία της.
  2. Πισίνα προκατασκευασμένη, η οποία έχει δάπεδο από οπλισμένο σκυρόδεμα και πλαϊνά μεταλλικά ή συνθετικά πάνελ και τελική επένδυση από liner.

SPA – ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ

Οι θεραπείες SPA – ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ συνδράμουν στη χαλάρωση και ξεκούραση του οργανισμού, ανακουφίζοντας από χρόνιους πόνους, ενοχλήσεις και κούραση. Βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, ενεργοποιούν το μεταβολισμό, το ανοσοποιητικό σύστημα. Συνδράμουν στην αποσυμφόρηση του σώματος από οιδήματα και κατακρατήσεις.

Το υδρομασάζ έχει ευρεία εφαρμογή. Το ζεστό νερό χαλαρώνει τους συσπασμένους μύες, γι αυτό χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από την μυϊκή ένταση, τα διαστρέμματα, τους πόνους στην μέση. Η θερμότητα του νερού σε συνδυασμό με την πίεση του νερού, επιδρούν ευεργετικά στον οργανισμό αλλά και σε μεγάλο αριθμό παθήσεων.

ΧΑΜΑΜ

Το ΧΑΜΑΜ σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα, ξεκουράζει το σώμα σας και αναζωογονεί το μυαλό σας. Η καταπραϋντική, υγρή ζέστη του ατμού σε μια ήσυχη, ξεκούραστη ατμόσφαιρα είναι ένας σίγουρος τρόπος για να αισθανθείτε ξεκούραστοι και αναζωογονημένοι μετά από μια ημέρα εργασίας.

Το χαμάμ έχει τις ρίζες του στην αρχαία Ελληνική και Ρωμαϊκή εποχή. Μία συνήθεια που γοήτευσε και διαδόθηκε σε πολλούς πολιτισμούς της μεσογείου με το πέρασμα του χρόνου.

ΣΑΟΥΝΑ

Η ΣΑΟΥΝΑ δηλώνει την διαδικασία της έκθεσης του σώματος σε υψηλή θερμοκρασία για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα της τάξης των 10′-15′. Έπειτα ακολουθεί η ψύξη του σώματος με την επαφή με ψυχρό νερό. Αποτελείται από θάλαμο μέσα στον οποίο επικρατεί η υψηλή θερμοκρασία και ο οποίος έχει ειδική κατασκευή, συνήθως από ξύλο κωνοφόρων.

Οι πάγκοι τοποθετούνται σε διαφορετικά επίπεδα (αμφιθεατρικά). Αυτό αυξάνει τη χωρητικότητα του θαλάμου και να δίνεται η δυνατότητα επιλογής, εφόσον στα υψηλότερα σημεία η θερμοκρασία είναι υψηλότερη.

Στον θάλαμο το σώμα πρέπει να είναι εντελώς γυμνό. Τα μαγιό ή άλλα ενδύματα μπορεί να περιέχουν συνθετικές ίνες που ίσως να μην είναι ανθεκτικές στις θερμοκρασίες του θαλάμου και να αλλοιωθούν ή ακόμη και να λυώσουν. Επίσης χωρίς κοσμήματα ή άλλα μεταλλικά αντικείμενα γιατί αυτά θα θερμανθούν και μπορεί να προκαλέσουν έγκαυμα στο δέρμα.

Είναι ένας υπέροχος τρόπος χαλάρωσης που μπορείς να απολαύσεις στα ξενοδοχεία, στα ινστιτούτα ή ακόμα και στο σπίτι. Οι σάουνες κατασκευάζονται από φλαμούρι, έλατο, σημύδα ή θερμικά επεξεργασμένη λεύκα. Η εσωτερική τους επίπλωση κατασκευάζεται από σκανδιναβική ξυλεία λεύκας. Η δράση της σάουνα είναι πολλαπλά ευεργετική για το υγιές σώμα.

Δεν βρέθηκαν εγγραφές

Please publish modules in offcanvas position.