Σύνολο 0,00 € (0)
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Βρείτε τον πιο ποιοτικό και κατάλληλο εξοπλισμό πισίνας για όλες τις πισίνες και τα spa σε άριστες τιμές

Η καρδιά της πισίνας είναι το μηχανοστάσιο. Χωρίς τα κατάλληλα μηχανήματα κινδυνεύετε να αντιμετωπίσετε πληθώρα προβλημάτων που θα παρουσιαστούν σε βάθος χρόνου στην πισίνα σας. Τα δύο πιο βασικά μηχανήματα για την ορθότερη λειτουργία του μηχανοστασίου είναι η αντλία και το φίλτρο.

Περισσότερα

Η αντλία ανακυκλοφορεί το νερό της πισίνας και συνδέεται άμεσα με το φίλτρο, το οποίο καθαρίζει το νερό, καθώς η αντλία το ανακυκλώνει. Εξίσου σημαντικό της σωστής λειτουργίας της πισίνας, είναι και ο καθαρισμός της.

Μπορείτε να προβείτε σε χειροκίνητο καθαρισμό αυτής, ή ακόμα καλύτερα να αφήσετε τον καθαρισμό της στα εξελιγμένα αυτόματα ρομπότ καθαρισμού. Χρώμα στην πισίνα θα δώσει ο κατάλληλος φωτισμός είτε χρησιμοποιήσετε απλά φώτα, είτε LED, σε λευκό χρώμα ή σε διάφορα χρώματα, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Η Pisinaspa μέσω του εξειδικευμένου της προσωπικού είναι σε θέση να σας δώσει συμβουλές και να σας παρέχει τον καταλληλότερο και ποιοτικότερο εξοπλισμό για την πισίνα σας στις χαμηλότερες τιμές.

Διαθέτουμε πληθώρα προϊόντων, όπως αντλίες ανακυκλοφορίας, φίλτρα, αυτόματες σκούπες καθαρισμού, σετ χειροκίνητου καθαρισμού, φώτα, παιχνίδια νερού, αντλίες θερμότητας, σκάλες πισίνας σύμφωνα με τις προτιμήσεις των πελατών μας. Μια επίσκεψη στο πλήρως ανανεωμένο e-shop μας θα σας πείσει.

ΑΝΤΛΙΕΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

Μπορείτε να βρείτε τις πιο αξιόπιστες αντλίες πισίνας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, στις πιο προσιτές τιμές.

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

Οι καλύτερες υδραυλικές σκούπες πισίνας  Zodiac για το καθάρισμα του πυθμένα και των τοιχίων. Η νέα γενιά στις σκούπες μηχανικής απορρόφησης που συνδυάζει απορροφητική δύναμη και σωστή κάλυψη των επιφανειών. Με σύστημα Χ-Drive, προγραμματισμένη πλοήγηση για μεθοδικό καθάρισμα όλων των σημείων.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΙΣΙΝΑΣ

Σας παρέχουμε ολοκληρωμένα σετ καθαρισμού για την πισίνα, τα οποία περιλαμβάνουν σκούπα, βούρτσα, απόχη, τεστ PH-CL, κοντάρι και σωλήνα για τη σύνδεση της σκούπας σας με το στόμιο καθαρισμού.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΙΣΙΝΑΣ

Η  αντλία θέρμανσης κάνει χρήση της ενέργειας από τον αέρα, είναι επαρκής και οικονομική με την ενέργεια, εύκολη στην εγκατάσταση και απασχολεί μόνο ένα μικρό χώρο δίπλα από την πισίνα.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΕΡΟΥ

Ανοξείδωτα παιχνίδια νερού με μοντέρνο σχεδιασμό, τα οποία είναι ένα υπέροχο διακοσμητικό στην πισίνα και δίνουν εκπληκτικά εφέ νερού. Υπάρχει μια ποικιλία παιχνιδιών, καθένα από αυτά εκτινάσσοντας νερό με ένα μοναδικό τρόπο μετατρέπει την πισίνα σε ένα ευχάριστο μέρος.

ΣΚΑΛΕΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

Οι σκάλες πισίνας είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι 316. Όλες οι σκάλες είναι κατασκευασμένες από σωλήνα διαμέτρου 43 mm. Τα σκαλοπάτια έχουν επίπεδη, μη ολισθηρή επιφάνεια.

ΦΙΛΤΡΑ ΠΙΣΙΝΑΣ

Φίλτρα άμμου, με πολλαπλή βάνα κατασκευασμένα από πολυεστέρα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

Διακριτικά υποβρύχια φωτιστικά κατάλληλα για liner και για τσιμεντένιες πισίνες. Είναι κατασκευασμένα από ABS και προμηθεύονται με λάμπα PAR 56, 300W-12V.

Δεν βρέθηκαν εγγραφές

Please publish modules in offcanvas position.