Σύνολο 0,00 € (0)
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Το πιο σημαντικό τμήμα σε κάθε σύστημα επεξεργασίας νερού είναι το φίλτρο. Η κυκλοφορία και η φίλτρανση του νερού της πισίνας είναι ενέργειες κλειδιά για να τη διατηρήσετε καθαρή και υγιεινή την πισίνα σας. Η κύρια λειτουργία του φίλτρου είναι να απομακρύνει από το νερό τις ουσίες που μπορούν να φιλτραριστούν όπως φερτά υλικά ή μικροοργανισμούς. Εξασφαλίζει καθαρό και διαυγές νερό στο κύκλωμα της ανακυκλοφορίας του νερού.

Περισσότερα

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή λειτουργία του φίλτρου είναι η πολυβάνα που το συνοδεύει. Έχει έξι βασικές θέσεις λειτουργίας, οι οποίες είναι η φίλτρανση, η αντιστροφή, το ξέβγαλμα, η αποχέτευση, η ανακυκλοφορία χωρίς φίλτρανση και η κλειστή θέση.

Η σωστή φίλτρανση του νερού μειώνει σημαντικά την ποσότητα του αναγκαίου προϊόντος για την επεξεργασία του νερού. Όταν τελειώσει η διαδικασία το νερό επιστρέφει στην πισίνα σε τέλεια κατάσταση για μπάνιο. Παρακάτω σας παραθέτουμε τα χαρακτηριστικά των φίλτρων που μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς.

Φίλτρο IML Fiberglass

Φίλτρο άμμου με πλευρική πολυβάνα, κατασκευασμένο από πολυεστέρα. Το καπάκι είναι κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο με ενίσχυση πολυεστέρα και η στήριξή του στο φίλτρο γίνεται από ανοξείδωτες βίδες. Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας 80ο C. Μέγιστη πίεση λειτουργίας 2 Bar. Ταχύτητα φίλτρανσης 50 m3/h. Χώρα προέλευσης: Ισπανία.

Φίλτρο Triton Pentair TR  

Η σύνθετη και χωρίς συγκολλήσεις κατασκευή του φίλτρου, εκμηδενίζει κάθε πιθανότητα διαρροής. Δεν οξειδώνεται και δεν διαβρώνεται. Όλοι οι σύνδεσμοι του διαθέτουν σπείρωμα για απλούστερη επισκευή και συντήρηση. Ο συνδυασμός του διανομέα με τη δυνατότητα περιστροφικής κίνησης δίνει άμεση πρόσβαση στην άμμο. Η λειτουργία της αυτόματης εξαέρωσης εξοικονομεί χρόνο κατά την εκκίνηση λειτουργίας. Μέγιστη πίεση λειτουργίας 3,5 Bar. Ταχύτητα φίλτρανσης 50 m3/h. Χώρα προέλευσης: Η.Π.Α..

Φίλτρο Kripsol BR

Φίλτρο άμμου κατασκευασμένο από πολυεστέρα. Περιλαμβάνει μανόμετρο, εξαερωτικό, τάπα απομάκρυνσης και πολλαπλή βαλβίδα 6 θέσεων. Μέγιστη πίεση λειτουργίας 1,5 Bar. Ταχύτητα φίλτρανσης 50 m3/h. Χώρα προέλευσης: Ισπανία.

Αποτελέσματα 1 - 12 από 18
Σελίδα 1 από 2

Please publish modules in offcanvas position.