Η πισίνα Relax 4 Light έχει διαστάσεις 7,57×3,82. Έχει επιφάνεια 26m2, έχει κεκλιμένο δάπεδο, δηλαδή το βάθος της ξεκινά από 1,20m και καταλήγει 1,80m και ο όγκος του νερού φτάνει τα 36m3. Ο χρόνος που απαιτείται για την ανακυκλοφορία όλου του όγκου του νερού είναι 3 ώρες περίπου.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΣΙΝΑΣ ΠΡΟΚΑΤ RELAX 4 LIGHT ΣΤΗ ΣΑΜΟ

Το πρώτο στάδιο για την κατασκευή πισίνας είναι η εκσκαφή. Στο στάδιο αυτό πήραμε μέτρα σύμφωνα με τον τρόπο, που θα έπρεπε να τοποθετηθεί η πισίνα και έτσι δόθηκε το σήμα της έναρξης όλων των εργασιών. Με το πέρας της εκσκαφής και αφού απομακρύνθηκαν τόνοι χώματος που μας εμπόδιζαν να υλοποιήσουμε το έργο μας, προχωρήσαμε στο επόμενο στάδιο.

Σε αυτό το στάδιο αλφαδιάσαμε το χώρο πήραμε τα σωστά υψόμετρα για το δάπεδο και τοποθετήσαμε τα ειδικά panel της πισίνας. Χρησιμοποιήσαμε πλήρως ενισχυμένα panel N125 Magnelis, τα οποία στηρίχθηκαν με αντιρρίδες, τοποθετήθηκαν και οι σωλήνες για το δάπεδο και περάσαμε στο επόμενο στάδιο, όπου έπεσαν τα μπετά.

Με το πέρας και αυτού του σταδίου ξεκίνησε η διαμόρφωση της πισίνας. τοποθετήθηκαν τα 3 στόμια τοίχου και σκούπας, τo σκίμμερ, το φρεάτιο πυθμένα, το φως και η πολυεστερική σκάλα 4 σκαλοπατιών. Η σκάλα που τοποθετήθηκε είχε διαστάσεις 1,70×1,70×1,20. Επίσης, τοποθετήσαμε και ανοξείδωτη σκάλα Muro 304 με 3 σκαλοπάτια.

Παράλληλα με την διακόσμηση της πισίνας, προχωρήσαμε και στην κατασκευή του μηχανοστασίου. Συνδέσαμε την αντλία ανακυκλοφορίας 1HP, με το φίλτρο Φ600 και τα δύο φέρουν την επωνυμία της εταιρείας Hayward και κατόπιν συνδέσαμε τους σωλήνες καθώς και τα καλώδια, τα οποία συνδέουν την πισίνα με το μηχανοστάσιο.

Τέλος, προχωρήσαμε στην διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Ρίξαμε περιμετρικά από την πισίνα μπετά για την τοποθέτηση των επιχειλίων, τοποθετήσαμε τα επιχείλια. Αφού τοποθετήθηκε και η μεμβράνη, η πισίνα ήταν έτοιμη να λειτουργήσει.

Όλες οι πισίνες προκάτ που κατασκευάζουμε είναι της εταιρείας busatta, του ομίλου SCP, και συνοδεύονται από πολυετή εγγύηση. Στην Relax 4 Light υπάρχει 20ετής εγγύηση για το panel πισίνας, 3ετής εγγύηση για το μηχανοστάσιο και 10ετής εγγύηση για το Liner.