Η πισίνα Classic 22 Light έχει διαστάσεις 10,00×5,00. Έχει επιφάνεια 30m2, έχει κεκλιμένο δάπεδο, δηλαδή το βάθος της ξεκινά από 1,20m και καταλήγει 1,80m και ο όγκος του νερού φτάνει τα 76m3. Ο χρόνος που απαιτείται για την ανακυκλοφορία όλου του όγκου του νερού είναι 4 ώρες περίπου.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΣΙΝΑΣ ΠΡΟΚΑΤ CLASSIC 22 LIGHT ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Το πρώτο στάδιο για την κατασκευή πισίνας είναι η εκσκαφή. Στο στάδιο αυτό πήραμε μέτρα σύμφωνα με τον τρόπο, που θα έπρεπε να τοποθετηθεί η πισίνα και έτσι δόθηκε το σήμα της έναρξης όλων των εργασιών. Με το πέρας της εκσκαφής και αφού απομακρύνθηκαν τόνοι χώματος που μας εμπόδιζαν να υλοποιήσουμε το έργο μας, προχωρήσαμε στο επόμενο στάδιο.

Σε αυτό το στάδιο αλφαδιάσαμε το χώρο πήραμε τα σωστά υψόμετρα για το δάπεδο και τοποθετήσαμε τα ειδικά panel της πισίνας. Χρησιμοποιήσαμε πλήρως ενισχυμένα panel N125 Magnelis, τα οποία στηρίχθηκαν με αντιρρίδες, τοποθετήθηκαν και οι σωλήνες για το δάπεδο και περάσαμε στο επόμενο στάδιο, όπου έπεσαν τα μπετά. Επίσης, ρίξαμε και τα μπετά για την σκάλα, η οποία είχε 4 σκαλοπάτια και διαστάσεις 1,70×1,40×1,20.

Με το πέρας και αυτού του σταδίου ξεκίνησε η διαμόρφωση της πισίνας. τοποθετήθηκαν τα στόμια τοίχου και σκούπας, τα σκίμμερ, το φρεάτιο πυθμένα, το φως.

Παράλληλα με την διακόσμηση της πισίνας, προχωρήσαμε και στην κατασκευή του μηχανοστασίου. Συνδέσαμε την αντλία ανακυκλοφορίας 2HP Kripsol, με το φίλτρο Φ750 της εταιρείας IML και κατόπιν συνδέσαμε τους σωλήνες καθώς και τα καλώδια, τα οποία συνδέουν την πισίνα με το μηχανοστάσιο.

Τέλος, προχωρήσαμε στην διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, όπου ρίξαμε περιμετρικά από την πισίνα μπετά για την τοποθέτηση των επιχειλίων, τοποθετήσαμε τα επιχείλια. Αφού τοποθετήθηκε και η μεμβράνη, η πισίνα ήταν έτοιμη να λειτουργήσει.

Ύστερα από ένα διάστημα περίπου δύο χρόνων, κάναμε την πισίνα πιο οικολογική και πιο αυτοματοποιημένη. Προσθέσαμε ηλεκτρόλυση άλατος Pentair, και αυτόματη δοσομετρική αντλία PH. Με τον τρόπο αυτό, το κόστος των χημικών ελαττώθηκε σημαντικά και το νερό έγινε πιο φιλικό στο δέρμα.

Όλες οι πισίνες προκάτ που κατασκευάζουμε είναι της εταιρείας busatta, του ομίλου SCP, και συνοδεύονται από πολυετή εγγύηση. Στην Classic 22 Light υπάρχει 20ετής εγγύηση για το panel πισίνας, 3ετής εγγύηση για το μηχανοστάσιο και 10ετής εγγύηση για το Liner.