Σύνολο 0,00 € (0)
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Το όζον αποτελείται από τρία άτομα οξυγόνου και παράγεται από ατμοσφαιρικό αέρα ή τον αέρα που πρώτα έχει ξηρανθεί. Στη φύση το όζον χρησιμεύει για να μας προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Επειδή όμως τα επίπεδα μόλυνσης στην ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα υψηλά το όζον αντί να αντιδρά με τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, αντιδρά με τους ρύπους.

Η διατήρηση της άριστης κατάστασης της πισίνας, εξαρτάται από τη σωστή συντήρηση. Ένα άρτια εξειδικευμένο προσωπικό στην τεχνολογία της πισίνας σας προσφέρει συντήρηση και καθαρισμό της πισίνας σας με το χαμηλότερο κόστος.

Τι πιο υγιεινό για το ανθρώπινο σώμα, από το να βρίσκεται μέσα σε ένα καθαρό νερό και την πισίνα να απολυμαίνεται αυτόματα. Η ηλεκτρόλυση άλατος είναι από τις πιο υγιεινές μεθόδους απολύμανσης του νερού της πισίνας. Αποτελεί μια αξιόπιστη και οικονομική μέθοδο απολύμανσης που καταργεί εντελώς τις ταμπλέτες χλωρίου.

Ο σκοπός των χημικών προϊόντων είναι η ισορροπία του νερού. Έτσι τα βακτήρια και τα άλγη να μην μπορούν να αναπτυχθούν σε αυτό, αλλά την ίδια στιγμή να διατηρείται ασφαλές το νερό για τους ανθρώπους που κολυμπούν.

Η πισίνα έχει διαστάσεις 16×2,5. Έχει επιφάνεια 40m2, έχει κεκλιμένο δάπεδο, δηλαδή το βάθος της ξεκινά από 0,90m και καταλήγει 1,80m και ο όγκος του νερού φτάνει τα 84m3. Ο χρόνος που απαιτείται για την ανακυκλοφορία όλου του όγκου του νερού είναι 4 ώρες περίπου.

Η πισίνα Classic 22 Light έχει διαστάσεις 10,00×5,00. Έχει επιφάνεια 30m2, έχει κεκλιμένο δάπεδο, δηλαδή το βάθος της ξεκινά από 1,20m και καταλήγει 1,80m και ο όγκος του νερού φτάνει τα 76m3. Ο χρόνος που απαιτείται για την ανακυκλοφορία όλου του όγκου του νερού είναι 4 ώρες περίπου.

Η πισίνα έχει διαστάσεις 11,50×5,50. Έχει επιφάνεια 63.25m2, έχει κεκλιμένο δάπεδο, δηλαδή το βάθος της ξεκινά από 1,10m και καταλήγει 2,60m και ο όγκος του νερού φτάνει τα 134m3. Ο χρόνος που απαιτείται για την ανακυκλοφορία όλου του όγκου του νερού είναι 4,2 ώρες περίπου.

Η πισίνα Relax 4 Light έχει διαστάσεις 7,57×3,82. Έχει επιφάνεια 26m2, έχει κεκλιμένο δάπεδο, δηλαδή το βάθος της ξεκινά από 1,20m και καταλήγει 1,80m και ο όγκος του νερού φτάνει τα 36m3. Ο χρόνος που απαιτείται για την ανακυκλοφορία όλου του όγκου του νερού είναι 3 ώρες περίπου.

Η πισίνα έχει διαστάσεις 12,50×4,00. Έχει επιφάνεια 50m2, έχει κεκλιμένο δάπεδο, δηλαδή το βάθος της ξεκινά από 1,20m και καταλήγει 1,80m και ο όγκος του νερού φτάνει τα 80m3. Ο χρόνος που απαιτείται για την ανακυκλοφορία όλου του όγκου του νερού είναι 4 ώρες περίπου.

Το νερό από χημικής άποψης αποτελείται από υδρογόνο και οξυγόνο. Στην πραγματικότητα, όμως, το νερό περιέχει διάφορες ουσίες, όπως σίδηρο, άλατα, μαγγάνιο, μικροοργανισμούς και άλλες ωφέλιμες ή βλαβερές ουσίες. Ανάλογα με τη σύστασή του, το νερό μπορεί να δημιουργήσει σκουριά στους σωλήνες ή να δημιουργήσει προβλήματα από επικαθίσεις σε σωλήνες και εξαρτήματα.

Η υπεριώδης ακτινοβολία είναι ένα κομμάτι του ηλιακού φωτός, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την ορατή περιοχή του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος. Τα υψηλότερα ενεργειακά μήκη κύματος της ακτινοβολίας UV έχουν τη μοναδική ικανότητα να καταστρέφουν τους μικροοργανισμούς (βακτηρίδια, ιούς) στο νερό και στον αέρα, αποτρέποντας την πιθανότητα να πολλαπλασιαστούν και να προκαλέσουν μολύνσεις.

Please publish modules in offcanvas position.